Épp csak az elmúlt évben mutatkozott be Nagy-Britannia (és a világ) új kedvence a The Vamps, máris itt a debütáló lemezük. A négytagú fiúbanda tizenéves srácokból alakult, a csapat énekese Bradley ’Brad’ Simpson, a dobos Tristan Evans,  és a gitárosok Connor Ball, illetve James McVey alkotják.  A fiúk a világhálón ismerkedtek meg egymással, tehát bátran állíthatjuk, hogy a közösségi média generációjának igazi termékéről beszélünk. Az együttes Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is turnézik a közeljövőben.

 

Első kislemezük, a “Can We Dance” 2013 szeptemberében a brit toplista második helyén debütált, ezt követte három hónappal később a “Wild Heart“, a harmadik kislemez pedig a februárban megjelenő “Last Night” lett. És két nap múlva érkezik első albumuk, amely a “Meet The Vamps” címet viseli, a korong 18 dalnak biztosít helyet.

Kislemezek:

MEET THE VAMPS (dallista): 1. Wild Heart 2. Last Night 3. Somebody To You 4. Can We Dance 5. Girls On TV 6. Risk It All 7. Oh Cecilia (Breaking My Heart) 8. Another World 9. Move My Way 10. Shout About It 11. High Hopes 12. She Was The One 13. Dangerous 14. Lovestruck 15. Smile 16. On The Floor 17. Golden 18. Fall

Megosztás:

Szólj hozzá!