Hamarosan érkezik Cserpes Laura vadonatúj dala, addig is itt az dal teljes szövege, amit maga az énekesnő osztott meg a rajongóival ma hivatalos facebook-ján!

dalszöveg;

Mért kevés egy szó, Ne tépd szét, A szíved ékszerét, Túl sok íz sem jó, Ne szórd szét, Az élet fűszerét, Két út marad, mondd mit szabad, Én viszlek át. Gyere, nézd, itt vagyunk, még tart a varázs, Te leszel a megoldás.

A hajnal mély álmot zár Vár ránk egy új út, Bárcsak így hallanál Úgysincs más. Ki álmod féltené, érzed Úgy sincs más, Ki hangod értené a zajban Úgy sincs más, Ki voltál, Ki lettél, Csak szárnyal, Ki nem fél, Mit vártál, Mit kértél, Mit szívből Megéltél, Így jó! Lépteinkben jó, Ha nem félsz, Érzem, elkísérsz. Egy mindent átszőtt szó, Mit nem kérsz, Mégis benne élsz. Két út marad, mondd mit szabad, Én viszlek át. Gyere, nézd, itt vagyunk, még tart a varázs, Te leszel a megoldás.

A hajnal mély álmot zár Vár ránk egy új út, Bárcsak így hallanál Úgysincs más. Ki álmod féltené, érzed Úgy sincs más, Ki hangod értené a zajban Úgy sincs más, Érezd, úgysincs más Ki voltál, Ki lettél, Csak szárnyal, Ki nem fél, Mit vártál, Mit kértél, Mit szívből Megéltél, Így jò!

10462957_674423332640943_1684884556067888475_n

hivatalos oldal | facebook | twitter | instagram | wikipedia

Megosztás:

Szólj hozzá!