161846c6c59f936cfa10778e2190c7491

Nemrégiben készült el az ausztrál nagyágyúk legújabb, Rock Or Bust címre keresztelt nagylemeze, melyet pénteken és szombaton Londonban népszerűsítették a srácok. A hétvége folyamán dobozba került a Play Ballhoz és a címadó dalhoz is a kisfilm. Rajongók ezrei várakoztak a zenekarra a helyszínen abbéli reményben, hogy részt vehetnek a forgatáson, amikor Brian Johnson frontember előállt azzal a megdöbbentő bejelentéssel, miszerint Phil Rudd dobos nem lesz látható a videoklipben, mivel családi vészhelyzetre hivatkozva nem tudott megjelenni.

A világhírű csapat idén ünnepli fennállásának 41. évfordulóját, ám az örömbe némi üröm is vegyül, hiszen tavasszal került nyilvánosságra, hogy Malcolm Young gitáros nem állhat színpadra hanyatló egészségügyi állapota miatt. Mint kiderült, a zenész demenciával küzd, így helyét unokaöccse, Stevie Young vette át mind az új lemezen, mind az azt követő világturnén.

A december elsején érkező immár tizenhetedik AC/DC-stúdiólemez egyfajta tisztelgés is a zenész előtt a csapat részéről, melynek első előfutára, a Play Ball alig öt nappal ezelőtt debütált.

Megosztás:

Szólj hozzá!