1922282_10203460314132801_836675679_n

Elkészült a 2014-es X Faktor felfedezettjének Juhász Annának első videoklipje melyet Lana Del Rey Video Games című dalához forgatott a DV Studioval. Hogy egy kicsit jobban megismerjétek Annát, megkértük, hogy meséljen nektek pár szót magáról:

“Sosem tanultam igazán énekelni, bátyámmal István a király rockoperán nőttünk fel, s én voltam a női főszereplő, meg általában István is, no meg Koppány, ha testvéremnek a magas hangjai nem jöttek épp ki 🙂

Ezt követően nem igazán foglalkoztam vele, magamnak, a zuhany alatt énekeltem, mindaddig amíg a párommal meg nem ismerkedtem és mondtam neki, hogy tudok énekelni. Persze nem hitte el, majd jött a fordulat, ami a kapcsolatunk komolyságát is megváltoztatta. Így az ő támogatása, biztatása miatt jelentkeztem tulajdonképpen a show-ba, kíváncsi voltam, hogy meddig juthatok el, valóban van tehetségem a zenéhez – egyfajta visszajelzésre vártam olyan nagy szakmájukban elismert emberektől, aki a mentorok szerepét töltötték be.

Jó pár válogatón estem túl, mielőtt a tábor következett volna. Nem vagyok egy félős típus, aki ismer tudja, hogy határozott, ösztönös és magabiztos nő vagyok, na de színpadra lépés előtt és a pillanatában remegtem, mint egy kis gyermek. Ráadásul a híres táborban, ahol feltűntem, azon kaptam meg – itt vagyok a legjobb 120-ban, több ezer ember közül, s a legjobb 120 – mindenki tud énekelni, na ekkor a félelmi faktor és adrenalinszint jócskán megemelkedett, hiszen tudtam, hogy pár óránk van megtanulni 2 idegen emberrel egy számot. Nagyon jó csapatba kerültem – Rékának nagyon dögös hangja van és kiváló ritmus érzéke, na és Ricsi bácsi, aki végül a legjobb 10 versenyzőig jutott. Jó ismertségeket kötöttem a tábor alatt, hatalmas élmény volt a legjobb 19 lány között ott lenni, s tapasztalatot szerezni.

Lana del Rey kedvenc előadónőim egyike, s remélem az ő tetszését is elnyerné ez a fajta feldolgozás. Számomra a zene a kifejezés eszköze, érzések közvetítése azok felé, akiket a zene képes megérinteni. Remélem a klip hangulata méltóképpen tudja reprezentálni a szerelem ambivalenciáját 🙂 “

Megosztás: