hellokitty1.jpg

A “legjobb” és a “legrosszabb” egy szubjektív elnevezés. Valami abszurd és obszcén kelthet vidám vagy bizsergető érzést az emberben. Miután végig görnyedtünk megannyi videót, találtunk néhányat, amely megüti, az egyenesen rossz mércéjét.

– Írja a YAHOO, majd elmondja, hogy mindenki magának dönti el, melyik rossz avagy jó videó. 10-től visszafelé rangsorolták a videókat, tehát az 1. helyezett nem a legjobb, hanem az “egyenesen rossz” videót takarja magában. Íme:

10. PSY feat. Snoop Dogg – Hangover

9. Bella Thorne – Call It Whatever 8. Riff Raff – Dolce & Gabbana 7. Paris Hilton – Come Alive 6. Justin Bieber feat. Chance the Rapper – Confident 5. The Chainsmokers – #SELFIE 4. Jennifer Lopez feat. Iggy Azalea – Booty 3. IceJJFish – On the Floor 2. Nicki Minaj – Anaconda 1. Avril Lavigne – Hello Kitty Nos, hát ezek 2014 legrosszabb klipjei a YAHOO listája szerint. Természetesen sok részével egyet kell hogy értsünk. Nem meglepő, hogy kik azok akik vezetik a sort az első helyeken, hiszen elég sok negatív kritikát kaptak ezek a klipek. Persze, mindenki maga dönti el, hogy neki mi tetszik.

Megosztás:

Szólj hozzá!