Justin-Bieber-Madonna Madonna idén jelentette meg (március 9-én) 13. stúdióalbumát, Rebel Heart címmel. Ennek örömére, barátnője Ellen Degeneres meghívta műsorába és egy egész hetet szentelt a Pop Királynőjének. Az elmúlt pár napban Madonna igazán kitett magáért, több dalt is előadott élőben, kínos kérdésekre válaszolt, sőt még Justin Bieber-rel; “Én Még Soha” játékot játszott.

Ellen sem maradhatott ki a mókából, ő Madonna egyik ikonikus klipjébe vágatta bele magát, mint háttértáncos. Ha ez mind nem lenne elég, a fürdőszobában Madonna és Ellen együtt énekelték el a Dress You Up című dalt.

De nézzük a videókat:

ÉLŐ: Living For Love ÉLŐ: Ghosttown ÉLŐBEN ELŐSZÖR: Joan Of Arc Ellen még a közönséget is megénekeltette, M ikonikussá vált dalával a Vouge-al, persze mondani sem kell, viccesre véve a figurát! Kihagyhatatlan!! Ellen a Don’t Tell Me videoklipjében! Ki gondolta volna, hogy Justin Bieber-ben és Madonnában van közös dolog?! A videóból kiderül, hogy mik is ezek a közös pontok: “Én Még Soha Ha mindez nem lenne elég, akkor jöjjön zárásként a fürdőszobai éneklés!

Megosztás:

Szólj hozzá!