Tegnap lett hivatalosan is bejelentve, hogy hosszas várakozás után, de december 4-én végre megjelenik az ausztrál tehetség/youtuber, TROYE SIVAN első nagylemeze a EMI és Capitol Records támogatásával. A korong a BLUE NEIGHBOURHOOD címed viseli majd, ami olyan dalokat már biztos tartalmazni fog, mint a “Wild”, “Fools”, vagy a napokban debütált “Talk Me Down” című szerzemény, amihez már a klip is elkészült, így nagyon közel van már a premier dátuma, emellett pedig ez lesz a Blue Neighbourhood kliptrilógia utolsó kisfilmje.

A videó érdekessége, hogy hallható benne a “Youth” című dalból egy rövid részlet.

Az érkező korongot megrendelhetitek a srác hivatalos webshopjában, extra cuccokkal együtt, mint pulóver, jegyzetfüzet, vagy farmerszatyor, mindezek a Blue Neighbourhood felirattal fémjelezve. MEGRENDELEM!

troyealbums 01 WILD 02 FOOLS 03 EASE (feat. Broods) 04 TALK ME DOWN 05 COOL 06 HEAVEN (feat. Betty Who) 07 YOUTH 08 LOST BOY 09 for him. (feat. Allday) 10 SUBURBIA + bővített verzió 11 BITE 12 DKLA (feat. Tkay Maidza) 13 THE QUIET 14 TOO GOOD 15 BLUE (feat. Alex Hope) 16 WILD (XXYYXX Remix)

A korong népszerűsítéséért a 20 éves meleg művész egy rövid turnéra is indul, így nem csak Amerikában, de Európa szerte is bemutatkozik, olyan helyeken fog majd élőben fellépni, mint London, Berlin, Párizs vagy Stockholm. További információk a turnéról!

Megosztás:

Szólj hozzá!