Az Állat Kannibálok 1995-től aktív és elismert szereplői a hazai könnyűzenének. Idén a rajongókat egy nagyon különleges albummal lepik meg. A hosszú sorban ez már a 14. lemez! Régi emberevő szokás szerint ezen is 19 track található majd, több mint 60 perc hosszúságban! 

A lemezen rajta van az EZT A VÁROST című dal rádiós verziója, amelyet a VIVA tv és más médiumok 2016. elejétől a mai napig szívesen játszanak.  A különösen sűrű fesztivál szezon alatt sem pihentek az Emberevők, és több vadiúj dalt alkottak. A dalok témája érinti a környezetvédelmet, a hétköznapi küzdelmeket és persze a szokásos könnyed, humoros témák sem maradhatnak el. Mivel tombol a retro láz, ezért magától értetődő volt, hogy erre a lemezre is rákerüljön egy-két gyöngyszem a múltból. Ki ne ismerné a világhírű Grease megamixet, a Boney-M megamixet vagy a Hungária mix-et? Minden házibuli kötelező darabjait hamarosan már az Animal Cannibals egyvelege is gazdagítja!

Nemsokára látható az AC PARTY MEGAMIX a legjobb dalokkal, meglepetés videóklip formában! A klip készítői már javában forgatnak az elismert és népszerű hazai zenei, művészi, sport és közéleti szereplők tucatjaival, hogy aztán a közel 100 (!) híresség megmutassa, hogy az AC-t nem lehet nem szeretni! 

És ez még mind semmi! Az elmúlt 15 évben a srácok rengeteg felkérést kaptak közreműködésre. Ezeket a „feat”-eket most egy exkluzív, 40 perces mixbe gyúrták, hogy senki se maradhasson le ezekről a különleges, ritka és zseniális alkotásokról. A hip hop történeti mű egyedülálló a hazai szcénában! 

A srácok megfogadták a közelmúltban a Szépirodalmi Figyelőben megjelent lemezkritikát: „Szükség lenne némi kísérletezésre, némi kockázatvállalásra. Nem lehet mindig ugyanaz a téma, az előadásmód, a stílus, a mondanivaló – a megújulás elengedhetetlen.”

Jövő évben két AC daltól lesz hangos az újdonságokra nyitott zenei szcéna. Az egyik a NEMÉR című dal, mely trap stílusban íródott. A másik pedig a VISSZA címet kapta és igazi rádiós kedvenc válhat belőle! Ebből a fenti két dalból a jövő év elején videóklip is várható.

És a pont az i-n, hogy a lemezen található egy világszenzáció: az Animal Cannibals úgy döntött, hogy felmondja a lemezre az ábécé összes betűjét. Így innentől kezdve bárki összerakhat ezekből a betűkből akár egy teljesen új, saját AC dalt!

És, hogy miért pont 1111 a lemez címe? Íme, néhány ok a sok közül: – kábé 11 nap 11 óra különbséggel született a két kannibál – ennyi nap alatt készült el a lemez. – ennyi mondat szerepel a lemezen. – 11 lemezborító tervből választották ki a rajongók azt, amelyikből az album borítója lett (1111 szavazat után zárult le a voksolás) – megjelenés 11.11. 11 óra 11 perckor. – csak limitált példányszámban jelenik meg: összesen ennyit gyártunk le belőle.  A dalok a Silverhill stúdióban készültek Deseő Balázs segítségével.

Nézzétek meg az Animal Cannibals-el készült interjúnkat, melyben az új albumról is beszélnek! 🙂

Megosztás:

Szólj hozzá!