FELHÍVÁS: Légy Te a MUSICDAILY Hangja 2018-ban!

Dalra fakadsz a zuhany alatt? Úgy érzed tehetséges vagy? Biztatnak a barátaid és a családod? Szeretnél egy saját dalt? Ha úgy érzed megmozgat a zene és eljött az idő, hogy a hallasd a hangod: Jelentkezz!
Ismét keressük a MUSICDAILY hangját!

NYEREMÉNYEK

A ,,MUSICDAILY Hangja 2018” cím nyertese elnyeri:
– A MUSICDAILY támogatását: A MUSICDAILY népszerűsítheti, megoszthatja a nyertes pályázó új feldolgozásait, interjút készíthet vele, valamint cikkeket írhat róla, amelyeket megoszthat akár Hivatalos weboldalán, a több mint 23.000 követővel rendelkező Facebook oldalán, Youtube és Instagram oldalán és/vagy Facebook csoportjában is.
– Egy MUSICDAILY HANGJA 2018 feliratú vagy választott, egyedi kinézetű hűtőmágnest és kulcstartót (Bíró Klaudia egyéni vállalkozó felajánlávásal),
– MUSCIDAILY Hangja 2018 oklevelet
– Egy SAJÁT ÖNÁLLÓ DALT (személyre szabott zenei alapot és énekfelvételt) ÉS/VAGY csatlakozási lehetőséget hogy felénekelje a MUSICDAILY Himnuszát a korábbi MUSICDAILY Hangja győzteseivel – amennyiben erre van lehetőség (Nagy Márk felajánlásával).
– Ingyenes részvételi/fellépési és/vagy belépési lehetőséget a MUSICDAILY által szervezett eseményeken/rendezvényeken.

Szavazás és Eredményhirdetés menete

A jelentkezési határidő lejárta után 2(-3) hetes közönségszavazás indul, ezzel egyidejűleg a MUSICDAILY zsűrije is értékeli a pályázatokat, melynek tagja lesz a weboldal szerkesztősége, illetve Tóth Andi, az X-Faktor győztese is – így a zsűri és közönség együttesen dönt a győztesről. A nyertes bejelentésére 2018 februárjának első felében kerül sor. 

Jelenkezés lépései:

1. Készíts magadról egy legalább 1 perc hosszúságú videót vagy hangfelvételt, amelyen egy bármilyen általad választott dalt (vagy dalrészletet) elénekelsz, vagy ha már rendelkezel ilyen videóval, azt is elküldheted nekünk (ebben az esetben kérünk, hogy 1 évnél ne legyen régebbi a felvétel).
2. Küldd el a felvételt a musicdhu@gmail.com e-mail címre, a levél tárgya legyen “MUSICDAILY Hangja 2018 nevezés”. Az e-mailben tüntesd fel a teljes neved, beceneved vagy művészneved (ha van), korodat, e-mail címedet, illetve csatolj egy fél évnél nem régebbi fotót magadról.
3. Jelentkezési határidő: 2018. január 7. 23.59 óra

Versenyszabályzat:

– A versenyben bármilyen természetesen személy(ek) részt vehet(nek), korhatár nélkül.
A versenyre egyéni illetve csoportos nevezést is fogadunk (egyéni éneklés, duett, együttes vagy bármilyen formáció 5 főig maximum).
– 
Minden nevező személy(ek)nek 1 db pályázati anyag benyújtására van lehetőség. 
A jelentkező(k) a valóságnak megfelelő adato(ka)t illetve nevezési anyago(ka)t nyújták be hiánytalanul a pályázási időszak során, melynek időtartama 2017. november 7. 18.00 órától 2018. január 7. 23.59 óráig tart.

– Nevezési díj nincs.
 A felvételen a versenyző(k) saját maga/maguk énekel(nek). Playback vagy hamis videót/felvételt nem áll módunkban elfogadni.

 A versenyző nem végezhet utómódosítást a felvételen (például autotune).
 Van lehetőség koncertfelvétel, iskolai vagy egyéb eseményről készült felvétel benyújtására, amennyiben az élő éneklést tartalmaz.
 A MUSICDAILY csapata a nyertes kiválasztása után – de még az eredményhirdetés előtt – felveszi a kapcsolatot a nyertessel, a kiválasztott nyertes vállalja, hogy élő videóhívás keretén belül bizonyítja énektudását a MUSICDAILY szerkesztőinek.
 A pályázó ügyel arra hogy a pályázati anyagon a zenei alap nem nyomja el az énekhangot, ezzel lehetővé téve a könnyebb elbírálást.
 A pályázati anyag nem tartalmazhat sértő, becsmérlő, degradáló vagy fenyegető tartalmat.
 A MUSICDAILY mind közül 1 db pályázást nevez ki győztesként, amennyiben megfelelő mennyiségű nevezést kap, illetve amennyiben a beérkező nevezések közül hiteles/megfelelő eredmény születhet. A MUSICDAILY zsűrije (szerkesztői csapata és az általuk felkért személyek) és a közönség szavazással dönt a nyertesről.
 Az eredményhirdetésre 2018 februárjának első felében, de legkésőbb a szavazási időszak lezárását követő 1 hónapon belül sor kerül.
 A nevező a pályázat beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa beküldött összes adat(oka)t, fénykép(eke)t, videóanyag(oka)t és egyéb anyago(ka)t a MUSICDAILY felhasználja, reprodukálja, megjelenítse és/vagy terjessze reklámozás, promóció vagy bármilyen egyéb célból, bármilyen egyéb módon, bármilyen médiumon keresztül amely ezt lehetővé teszi, a nevező külön engedélye, értesítése és juttatás nélkül.
 A MUSICDAILY fenntartja annak jogát, hogy a nevező(k) egyedi értesítése nélkül a versenyt bármikor felfüggessze, feltételeit akár visszamenőleges hatállyal is módosítsa, vagy azt beszüntesse.
 A MUSICDAILY jogosult a versenyt és/vagy a fentebb felrosolt nyereményeket bármikor egyoldalúan leállítani/visszavonni/módsítani.
 A MUSICDAILY az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a MUSICDAILY fenntartja magának.
 A verseny ingyenességére való tekintettel, a pályázó(k) semmilyen esetben sem követelhet(nek) a MUSICDAILYtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.
 A versenyre való nevezéssel minden nevező igazolja hogy elolvasta/elolvasták, beleegyezik/beleegyeznek illetve elfogadja/elfogadják a MUSICDAILY által felsorolt szabályokat és kritériumokat. 

 

Amennyiben bármilyen kérdésed van, bátran fordulj hozzánk! Dobj egy üzenetet Facebook-on, vagy írj az musicdhu@gmail.com e-mail címre! Sok sikert kíván a MUSICDAILY csapata!

 

Megosztás: