Immáron 3. alkalommal kerestük a MUSICDAILY Hangját, azt a személyt, duót vagy együttest, aki elég tehetséget érzett magában ahhoz, hogy megmutassa azt az internetes közönségnek. A beérkező pályázatok közül 8 felelt meg a pályázati feltételeknek, így ők 8-an szálltak versenybe a MUSICDAILY Hangja 2018 címért.

Az értékelés során a Szerkesztők és Tóth Andi külön-külön értékelték a pályázatokat és felállították saját toplistájukat 1-től 8. helyezésig. Az értékelési szempont az énekhang karakteressége, éneklés pontossága volt, valamint az értékelők közül mindenki mérlegelte, ki az aki szerinte leginkább kiérdemelné a MD’ Hangja 2018 címet.
(Ez alapján a következő pontok kerültek kiosztásra:
8. helyezett – 1 pont
7. helyezett – 2 pont
6. helyezett – 3 pont
5. helyezett – 4 pont
4. helyezett – 5 pont
3. helyezett – 6 pont
2. helyezett – 7 pont
1. helyezett – 8 pont)

Az értékeléssel egyidejűleg elindítottunk egy közönségszavazást, ahol olvasóink szavazhattak kedvenceikre, illetve a versenyzők lehetőséget kaptak arra, hogy kampányoljanak magukért. A közönségszavazás eredményéből szintén felállt egy toplista 1-től 8. helyezésig. A zsűriértékelés pontjaihoz hozzáadtuk a közönségszavazás eredményét, amelyet azonban dupla súllyal számítottunk be.
(Ez alapján a következő pontok kerültek kiosztásra:
8. helyezett – 2 pont
7. helyezett – 4 pont
6. helyezett – 6 pont
5. helyezett – 8 pont
4. helyezett – 10 pont
3. helyezett – 12 pont
2. helyezett – 14 pont
1. helyezett – 16 pont)

A pályázatokat a következő személyek értékelték:
Szabi: a 8 éves MUSICDAILY alapítója és főszerkesztője
Klau: vágó, operatőr, egyéni vállalkozó, a MUSICDAILY szerkesztője
Márkó: dalszerző, grafikus, a MUSICDAILY szerkesztője
Tóth Andi: énekesnő, a 2014-es X-Faktor győztese
a Közönség / a MUSICDAILY olvasói

A részletes pontozást IDE kattintva, a közönségszavazás eredményét részletesebben IDE kattintva tekinthetitek meg.

A zsűri és közönségpontok összesítése alapján 2018-ban a MUSICDAILY Hangja, aki a MUSICDALY díjait kapja illetve saját dal lehetőségével élhet nem más, mint

Horváth László

akinek sok szeretettel gratulálunk! 

Egyúttal szeretnénk megköszönni a verseny iránti érdeklődést és részvételt a többi versenyzőnek is. Idén bár az előző évekhez mérten kevesebb nevezővel indítottuk el a versenyt, egy nagyon erős mezőnyt kellett értékelni, amely nem volt egyszerű feladat.

Szeretnénk mindenkinek sok sikert kívánni a jövőben, és bízunk benne hogy a következő verseny folyamán ismét találkozhatunk!

Megosztás:

Szólj hozzá!