Az amerikai énekesnő és dalszövegíró , Ariana Grande Twitter oldalára írogatott ki részleteket egy eddig még ismeretlen dalból. A mai nap válaszolt par rajongó kérdésére, mely során felfedte, hogy új lemeze a “Thank U, Next” címet viseli és a szeretet, hála, növekedés, elfogadás és őszinteség a témája. A képen, amit posztolt az is látható, hogy 12 dalt tartalmaz az “AG5” mappa. A dalok nagy részénél Victoria Monét, amerikai énekesnő volt a dalszövegíró és a producer is. 

Viszont mindezek előtt még utóbbi, “Breathin” kislemezéhez is hamarosan kiadják a klipet. Jövőre pedig “Sweetener” lemezének promóciós turnéja is megkezdődik Amerikában.

Grande 2018-as éve igazán eseménydúsra sikeredett, hisz áprilisban kiadta a “No Tears Left To Cry“-t, majd nem sokkal később a “God is a woman“-t, augusztusban 4. nagylemezét, emellett rengeteget promózott is világszerte, mely hozzájárult ahhoz is, hogy a dalok és a lemez is sikeresen teljesítsen. Sajnos szeptemberben volt párja, Mac Miller elhunyt, mely Ariana-t is nagyon mélyen érintette. 

Megosztás: