Szerkesztők

Szabi

Szabi

Főszerkesztő

Szabi vagyok, a MUSICDAILY főszerkesztője. 2012 óta vezetem az oldalt, és töretlenül az a célom, hogy napi rendszerességgel hozzam szerkesztőtársaimmal egyaránt számotokra a legfrissebb zenei újdonságokat. Ne félj felvenni velem a kapcsolatot, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. :)

Peti

Peti

Főszerkesztő

Peti vagyok, és szerencsémre Szabi 2015 nyarán keresett fel, hogy legyek a MUSICDAILY team tagja, amit, mint igazi zene imádó, egyből elvállaltam. Főként populáris, pop, rnb és dance vonalat képviselem az oldalon. Legnagyobb kedvencem Ellie Goulding (én vezetem az Ellie Goulding Hungary-t is Facebook-on), de több száz kedvelt előadóm közül nehezen tudnék egy hosszú listát készíteni. Ha bármi kérdésetek van, alább bárhol elérhettek! :)

dAttila

Tomi

Tomi vagyok, jó pár éve erősítem már a MUSICDAILY csapatát. Fő zenei irányvonalam a Pop, Pop-Rock, RnB. Kedvenc előadóm P!nk. A hazai P!nk rajongók oldalát is én vezetem, Facebookon: Pink Hungary néven keressétek. Ha bármilyen kérdésed merül fel a megadott közösségi oldalakon nyugodtan keressetek! :)

Dávid

Dávid

Dávid vagyok, már közel egy éve tartozom a MUSICDAILY szerkesztői közé. Nagyon sok előadót szeretek, de Kelly Clarkson és P!nk tartozik a két általam legkedveltebb előadó közé. Leginkább pop-rock stílusú dalokat hallgatok, de közel állnak hozzám a country, r&b stílusú dalok is. ☺

Klau

Klau

Klau vagyok, 2013 óta tevékenykedem a MUSICDAILY csapatában. Azóta a hátam mögött tudhatok rengeteg cikket, riportot, Music Daily Chart-ot, MDA-t és az első Music Daily bulit is. :) Mivel videó vágó-operatőr és fotósként dolgozom, az új dalok és videók mellett több interjút is forgattam és fotóztam koncerteket például a Campus Fesztiválon. :)

Márkó

Márkó

2013-tól az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatos híreket hozom el Nektek, illetve olyan igényes, fülbemászó dalokat, amelyek egyébként kisebb eséllyel jutnának el hozzátok. Ezen kívül grafikai, mozgóképi és dalszerzői tudásommal is igyekszem erősíteni a weboldal csapatát.