Szerkesztők

FŐSZERKESZTŐ


Név: 
Nima Szabolcs (Szabi) (bejegyzései)
INTERJÚ A ZENE.HU-VAL ITT!
Életkor: 22
Elérhetőség: facebook ; instagram ; nimaszabolcs@gmail.com
Miért hoztam létre a MusicDaily-t? Az oldalt 2010 januárjában hoztam létre annak céljából, hogy legyen egy magyar oldal is, ahol a zene őrültek (mint én) megtalálhatják a hivatalos megjelenések mellett a kiszivárgott zenéket, exkluzív előzeteseket vagy klipeket a megjelenés után pár perccel. Azóta is töretlenül hozzuk nektek a híreket a segítőkész szerkesztőtársaimmal. 🙂 Aki fel szeretné venni a kapcsolatot velem, nyugodtan, nem harapok! 😀
Kedvenc előadóim: Könnyebb lenne azt leírni, hogy ki nem kedvencem. :DNo, de egyébként Rihanna, Katy Perry, Nicki Minaj, Lady Gaga, Britney Spears, Iggy Azalea, Sia, Tove Lo, Taylor Swift, Fall Out Boy, Ariana Grande, Ellie Goulding, One Direction, Eric Saade, Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez, Justin Bieber, Eminem, Justin Timberlake, Jessie J, P!nk, Christina Perri.

SZERKESZTŐK

Név: Vivienn (bejegyzései)
Életkor: 20
Elérhetőség: facebookinstagramadamfans.net
Miért akartam a MusicDaily csapatába tartozni?  2011-ben csatlakoztam a szerkesztőkhöz, tehát már nem most volt 🙂 Az oldalt egyébként a nyitása napjától figyelemmel követtem, nagyon szimpatikus volt a működése, és a szerkesztők is, így amikor láttam a lehetőséget, úgy gondoltam, megpróbálom, mert szívesen lennék részese. A zene a szenvedélyem, így örülök, hogy végül bekerültem és napi szinten foglalkozhatok vele.
Kedvenc előadóim: Adam Lambert, One Direction, Ed Sheeran, Christina Aguilera, Rihanna, Katy Perry, Avicii, Guns N Roses, Lana Del Rey, Queen…

Név: Márkó (bejegyzései)
Életkor: 22
Elérhetőség: faceboook; instagram; nmarkitoo@gmail.com
Miért akartam a MusicDaily csapatába tartozni? Akkor csatlakoztam a Musicdaily-hez, amikor hazánkban még nem volt népszerű az Eurovíziós Dalfesztivál, én viszont mindeközben már 10 éve figyelemmel követem. Mivel egy igényes, érdekes műsorról van szó, amelyben más országok kultúráját is megismerhetjük, amely rengeteg új, jó zenével örvendeztet meg minket évről-évre, úgy gondoltam, erről a magyar olvasók sem maradhatnak le. Már csak azért sem, mert a “musicdailysek” nagyon szeretik az ilyesfajta “eurovíziós”, örömteli zenéket. 🙂 Később, kisebb kihagyás után 2014-től ismét visszatértem, és ezentúl az olyan magyar tehetséges előadókra is koncentrálok, akik nem tehetségkutatókon keresztül próbálnak befutni.
Kedvenc Előadóim: Nehéz kérdés… inkább kik nem a kedvenceim? 🙂 Ha muszáj kiemelni, akkor Stromae, Woodkid, Ed Sheeran, XOV, Bebe Rexha, Taylor Swift dalait nagyon szeretem, illetve még rengeteg előadó van, akiktől csak egy-egy slágert. De jöhet minden, legyen az filmzene, pop, rock, vagy épp egy nemzeti himnusz. 🙂

Név: Tomi (bejegyzései)
Életkor: 21
Elérhetőség: facebook ; P!nk Hungary
Miért akartam a MusicDaily csapatába tartozni? Márfi Tamás vagyok, jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem – Közgazdaságtudományi Karára járok, Pénzügy-Számvitel alapszakra. Szabadidőmben szeretek olvasni és természetesen zenét hallgatni. A Music Dailyre, annó még Vivi által kerültem be, egy „sztárnap” kapcsán. Nagyon örültem a felkérésnek. Korábban már szerettem volna bekerülni de amikor megvoltak hirdetve a szerkesztő-felvételek vagy lecsúsztam róluk vagy nem volt időm egy normális bemutatkozást összedobni!
Az oldal által nagyon sok jófej embert ismertem meg, akikkel egy hullámhosszon tudok lenni!
Kedvenc előadóim: Ez már egy nyílt titok, nekem P!nk a fő kedvencem, most már 5 éve. További kedvenceim: Kelly Clarkson, Adele, Lady Gaga és Jennifer Lopez. Tehát, aki szintén szereti őket az csak nyugodtan vegye fel velem a kapcsolatot!

Név: Martin (bejegyzései)
Életkor: 18
Elérhetőség: facebook ; instagram
Miért akartam a MusicDaily csapatába tartozni? Baranyai Martin vagyok, jelenleg Szombathelyen tanulok. Szabadidőmben természetesen imádok zenét hallgatni valamint barátokkal lenni. Már régóta figyelem az oldalt, amit még egy jó barátom mutatott, és nagyon tetszett. Gondoltam megpróbálom, jelentkezek, hátha. Mindig is érdekelt a zenei világ és szerettem volna én is hírekkel és újdonságokkal bombázni az érdeklődőket, valamint kipróbálni hogy milyen is ez. 🙂 Sikerült! És ennek nagyon örülök, hogy itt lehetek, és hogy megismerhettem a szerkesztőtársaim. 🙂
Bárkinek, bármi jellegű kérdése lenne zenékről vagy csak az oldalról, nyugodtan felkereshet. 🙂
Kedvenc előadóim: Bódi Guszti és a fekete szemek (csak viccelek)
Avril Lavigne a fő kedvencem, de szeretem Lady Gaga-t, Miley Cyrus-t, Britney Spears-t, 1D-t és még sorolhatnám.:D

Név: Klau (bejegyzései)
Életkor: 21
Elérhetőség: twitter ; instagram
Miért akartam a MusicDaily csapatába tartozni? A Music Daily volt az egyetlen olyan zenei oldal, amit miután megtaláltam rendszeresen követtem. Amikor kiírták, hogy szerkesztőket keresnek elgondolkoztam rajta, hogy milyen klassz lehet egy ilyen oldal csapattagjaként tevékenykedni így jelentkeztem és már egy éve az oldalnál lehetek. Ez alatt az egy év alatt sok sok videót készíthettem az oldalnak aminek köszönhetően a szakmámban is sokat tudtam fejlődni. Jelenleg a DV Studio videó vágó és operatőreként dolgozom és a Harmónai Dance Stylers-nek készítek videókat, valamint szabadidőmben igyekszem minél jobban kivenni a részem a Music Dailynél.
Kedvenc előadóim: Chris Brown, Demi Lovato, Ed Sheeran, Eminem, Jason Derulo, Justin Timberlake, Little Mix, Nick Jonas, Nicki Minaj, Paramore, Pink, Rihanna, Caramel, Fluor, Punnany Massif, Animal Cannibals

Név: Peti (kndrptr) (bejegyzései)
Életkor: 18
Elérhetőség: facebook, instagram, Ellie Goulding Hungary, twitter
Miért akartam a MusicDaily csapatába tartozni? Igazából a zene kiskorom óta az életem nagy részét kitölti (emlékszem, hogy 3-4 évesen is Shakira-t és Madonnát hallgattam egész nap). Azóta pedig ez a zenei “éhség” csak növekszik és növekszik. A MusicDaily az egyetlen olyan magyar oldal, ahol a hasonló zenekedvelők, mint én összegyűlhetnek és kikapcsolhatják magukat és csakis kizárólag a zenére koncentrálhatnak, véleményezhetnek, megoszthatják egymással dolgaikat és új dolgokat is ismerhetnek meg, kikapcsolódás közben… kell ennél több?
Kedvenc előadóim: Nehezen fogok tudni kiemelni párat, de azért megpróbálom. Nálam az abszolút numero uno (talán a posztjaim alapján ki is derül), már 2009 óta Ellie Goulding. Imádom még Iggy Azalea-t és Jess Glynne-t, Kesha-t, MO-t, Rita Ora-t, Katy B-t, a Florence + the Machine-t, Nick Jonas-t, Paloma Faith-et, Selah Sue-t, a Karmin-t, Foxes-t, Cheryl-t, a Years & Years-t, Ashley Tisdale-t, de a The Pretty Reckless-t sem vetem meg… Magyar viszonylatban nálam Marge, Hien, Tóth Gabi, Mohamed Fatima és Tolvai Reni az, akit ki tudnék emelni. Igazából több oldalnyit tudnék még írni, de legyen ennyi elég.


Név: Deák Attila (dAttila) (bejegyzései)
Életkor: 22
Elérhetőség: facebook ; instagram ; deak.attila.92@gmail.com

Miért akartam a MusicDaily csapatába tartozni? A legésszerűbb válaszom erre talán az, hogy hatalmas zene őrült vagyok. Az egyik legfontosabb dolog az életemben, de ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Nagyon nyitott vagyok az újdonságokra a zenei pályán, és ezeket szeretném is minél több emberhez eljuttatni az oldalon (és a bejegyzéseimen) keresztül. Szerkesztőként pedig az oldalnál még anno Lettáz vezetése alatt kezdtem, volt egy kisebb kihagyásom, de nem rég (2014 nyara) újra csatlakoztam ehhez a remek csapathoz! A kedvenceimet pedig sorolhatnám oldalakon keresztül, de akiket kiemelnék; Lady Gaga, Britney Spears, Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift, kedvelem még Calvin Harris, David Guetta munkásságát, de teljes mértékben tisztelem Jessie J, Madonna, Charli XCX, Miley Cyrus (és tényleg tudnám még órákig sorolni) munkáit, amivel hozzájárultak a mai zenei világ fejlődéséhez és erőt adtak nekem az élet nehézségeihez. Magyar viszonylatban is akadnak kedvencek (mivel elég sok magyar zenét hallgatok a külföldiek mellett), mint Zséda, Young G, Fluor, Janicsák Veca, de kedvelem Hien, Lola (number 1!), Tóth Gabi, ByeAlex, Odett zenei alkotásait is.

Kérdéseitekkel bátran fordulhattok hozzám is, elérhetőségeimet pedig pár sorral feljebb megtaláljátok!

Szeressétek a zenét, benne sose csalódhattok!