Az én rendezvényes vállalkozásom

A korábbi munkahelyemen rendezvényszervezőként dolgoztam. Szerettem a munkakört, mert bár sok mindenre kellett odafigyelni, és sok mindennel kellett idegeskedni, de igazán változatos volt és soha nem volt két egyforma nap. De a fizetés sajnos nem volt a legjobb, ezért váltottam. Manapság pénzügyesként dolgozok és hiányzott nekem a napi munka mellett a pörgés. A munkahelyem mellett rengeteg a szabadidőm, ami tudom, hogy furán hangzik, de szerencsém van ebből a szempontból. Ezért úgy döntöttem, hogy csinálok mellette egy saját rendezvényszervező céget.

Az én rendezvényes vállalkozásom

Minden vállalkozás alapja a jó könyvelés mellett a megfelelő weboldal, ahonnan érkeznek az érdeklődök, akár napi szinten. Ezért egy jó barátom ajánlására megkerestem a https://premiumweboldalkeszites.hu/ csapatát, és felvázoltam nekik röviden, hogy mit is szeretnék. Igazából az ajánlat formalitás volt, mert tudtam, hogy ezen nem szabad spórolni, ha valóban jól működő vállalkozást akar az ember, de mégis megvártam, hogy mit fognak rá mondani. Meg is kaptam egy napon belül az ajánlatot, ami abszolút elnyerte a tetszésemet. Szervezetten, profin tudhattam meg minden részletet és az ár is belefért bőven a költségvetésembe, így meg is rendeltem.

Ami meglepett, hogy tényleg rövid időn belül elkészült a weboldal, amit el is kezdhettem azonnal hirdetni. Ebben kaptam tippeket is, amik igen jól jöttek. Mára már persze ez is ki van szervezve, mivel azért a vállalkozás és a munka mellett mindenre nem jut nekem sem időm. De lényegében, amit szerettem volna alig fél éven belül elértem és tök elégedett vagyok mindennel.

Volt pár ügyfél akivel csak egy-egy alkalommal dolgoztunk együtt, de volt olyan is, aki sokadik alkalommal kér fel a szervezésre.