Az új családi házunk

Egy új családi ház kialakítása és felújítása sosem egyszerű dolog, és ezzel nekünk is szembesülnünk kellett. Én a férjemmel mindig úgy állok a dolgok elé, hogy könnyen és egyszerűen végig fogjuk tudni vinni a folyamatokat, még akkor is, hogy ha sejthető, hogy nehézségek és bonyodalmak várnak ránk a folyamatok közben. A felújítás eseményei nem zajlottak zökkenőmentesen, sajnos már az első időszakban rádöbbentünk, hogy manapság az adott szó nem igazán sokat ér a szakemberek világában, persze természetesen tisztelet a kivételnek, mert volt olyan is, de nagyon fontos, hogy jól válasszon a piaci lehetőségek közül az ember. Nálunk az első időszakban sajnos volt olyan szakember és kivitelező aki egyszerűen nem jelent meg az adott időpontban és nem hogy a munkát nem kezdte el, de megüzente, hogy egy hónap múlva tudja sajnos csak vállalni a kivitelezési feladatokat, mert nem végeztek időben az előző munkájukkal. Természetesen azonnal új szakembereket kerestünk ebben a két esetben, de ettől még időt vesztettünk, ami számunkra fontos tényező volt, mert ki kellett költöznünk a lakásunkból adott időre.

Ennek kapcsán pedig azt mondhatom, hogy mind ár-érték arányban, mind megbízhatóság tekintetében sokkal de sokkal szigorúbban válogattunk ettől a ponttól kezdve. Nem is volt onnantól kezdve probléma egyetlen kivitelező szakember csapattal sem. A folyamatok legbonyolultabb feladatának a gázszerelő feladata tűnt, és azzal kapcsolatban válogattunk talán a legtöbb ideig, és hála a jó égnek sikerült is tökéletesen dönteni, hiszen a djgepeszet csapatánál jobbat el sem tudtam volna képzelni. A kialakítás közbeni folyamatok, a hozzáállás és a lelkiismeretes munkájuk mind-mind örömmel töltött el minket, és tudtuk, hogy tökéletes gázrendszer tervezést és telepítést végeznek majd el számunkra.

Természetesen elégedettségünk után a klímarendszer telepítést is ők végzik majd számunkra. Már alig várom, hogy ez az utolsó feladat is megoldódjon, és beköltözhessünk az új otthonunkba. Azt gondolom, hogy ez minden ember életében egy hatalmas lépés és egy mérföldkő. Én is nagyon várom már. A Djgepeszet csapatát pedig mindenkinek csak ajánlani tudom.