Ha megbízható használt telefont szeretnél

Az ember számtalanszor elgondolkodik azon, hogy a telefonok esetében mennyire igaz az a mondás, mint az autóknál, hogy nem éri meg új készüléket vásárolni, mert már csak azzal, hogy az ember kibontja a dobozából hatalmasat veszít az értékéből. Persze iszonyatosan jó érzés és hatalmas biztonság, hogy ha mi magunk szedjük ki a dobozból a telefont, hiszen biztos hogy jól működik, nem kell semmilyen rejtett hibától tartani és még sorolhatnám az előnyöket, de egy fél év alatt bizony annyit veszít az értékéből, hogy az ember elgondolkodik azon, hogy egy egyébként is több száz ezer forintos telefon esetében nem érné – e meg a használt vásárlás lehetőségét kihasználni?

Persze én azt gondolom erről, hogy összetettebb maga a válasz, hiszen ha valakinek van olyan használt telefonos cége vagy ismerőse, aki megbízható, és biztos kezekből tud jó állapotú telefont kínálni számára, ráadásul nem csillagászati áron, akkor megéri, de sajnos ebből nem sokat ismer általában az ember. Nekem legalábbis nagyon nem jók a tapasztalataim az ilyen cégekkel szemben. Volt már saját rossz élményem is, ezért én is sokkal óvatosabb vagyok és egész idáig inkább a teljesen új készülékeket részesítettem előnyben.

Most azonban megismertem a https://almabazar.hu/ csapatot, és hatalmasat fordult velem a világ. Ők ugyanis használt iphone felvásárlás keretén belül beveszik a régebbi telefonokat, felújítják ha arra szorulnak, hiszen szervizes ismereteik hihetetlen magasak, és így kínálják a tökéletesen működő készülékeket az új gazdák számára megvásárlásra. Én már a második készülékemet vásárlom tőlük és maximálisan elégedett vagyok. A kiszolgálással, az árral és a minőséggel egyaránt. Csak ajánlani tudom őket bárki számára aki nem szeretne vagyonokat fizetni csak azért, hogy dobozból bonthasson ki egy telefont.