Meglepetés ajándék

Az ember számára az egyik legfontosabb hely a családján és az otthonán kívül a munkahelye, hiszen ott tölti az ideje nagy részét, és minden egyes nap a héten ötször oda kell felkelnie és befáradnia reggel, akkor is, hogy ha éppen front van, vagy esik az eső és a hó, és leginkább csak otthon ülne egy tökéletes film társaságában, és akkor is, amikor hétágra süt a nap, és inkább menne az ember kirándulni valahová, de nem az irodában vagy a munkahelyen töltené az időt. Fontos, hogy a munkakörnyezet, a hangulat és az emberek akik körbe vesznek bennünket milyen érzéseket keltenek bennünk, és tudom, hogy sok ember csak panaszkodni tud a munkahelyére, a főnökére és a kollégáira, nekem pedig ebből a szempontból hihetetlen nagy szerencsém van, mert imádom őket.

Imádom a munkahelyemet, és azt is imádom amit minden egyes nap csinálok, és középvezetőként azt gondolom, hogy a beosztottjaimnak sincsen problémája velem, sőt, azt gondolom hogy ők is szeretnek engem. Mi nem tartunk szülinapokat vagy névnapokat. Fel szoktuk egymást köszönteni, de igazság szerint nem veszünk ajándékokat, mert nem abban láttuk sosem a fő szerepet. Most azonban egy meglepetés ajándékot kaptam tőlük.

A kerek negyvenedik szülinapomra ugyanis megleptek egy gyönyörű ajándékkal egy Levendula vászonkép formájában. Tudják ugyanis, hogy az új irodám falára szerettem volna valami díszt, de nem tudtam dönteni számtalan dolog között, a levendulát viszont imádom. Így pedig megtalálták számomra a tökéletes szülinapi ajándékot és az irodám tökéletes díszét egyben. Arról már nem is beszélve, hogy engem nem könnyű meglepni, a családomnak szinte sosem sikerült eddig, nekik azonban igen. Nagyon szeretem őket és hálás vagyok az életemnek hogy velük dolgozhatok.