A tökéletes ajánlás

A férjem és én úgy döntöttünk, hogy nem szeretnénk akár fél évet várni azzal, hogy beköltözzünk a nemrég vásárolt házunkba csak azért, mert egy festő vagy burkoló nem ér rá hónapokig elvállalni a feladatokat. Bizony mi magunk kezdtünk el videókat nézni és szakirodalmat olvasni, nem csak arról, hogy pontosan mit hogyan kell csinálni, és mit nem szabad tenni annak érdekében, hogy a lehető legtökéletesebb és legnagyobb minőségben pompázó eredményt kapjuk, hanem annak tekintetében is, hogy milyen eszközöket éri meg beszerezni ezekhez a feladatokhoz, és milyen márkában és típusban.

Azt kell mondjam, hogy elég jól haladunk. Nem gondoltam volna, hogy mondjuk a burkolás feladatait ennyire gyorsan és ilyen gyönyörű eredménnyel el tudjuk látni. Persze tényleg nagyon sokat olvastunk mind a ketten, én pedig mivel inkább vizuális típus vagyok, rengeteg videót néztem meg, hogy pontosan mit hogyan kell csinálni és milyen anyagokkal, és persze milyen szerszámokkal, esetleg gépekkel. Ami még rengeteget segített, hogy rátaláltunk a fabrikshop.hu csapatára, akiktől iszonyatosan könnyedén és gyorsan meg tudunk bármilyen eszközt vagy gépet rendelni a mi a munkálatokat segíti vagy szükséges azok elvégzéséhez.

Most például egy sarokcsiszoló került a kosarunkba, és remélhetően nemsokára meg is érkezik, hiszen mi úgy döntöttünk, hogy azt, amit szakemberekre költenénk, inkább eszközökbe fektetjük, ami egyrészt időtálló, máskor is használható, másrészt pedig segít minket, hogy profi eredményt tudjunk elérni. Azt kell mondjam, hogy bár nem igazán tűnt az elején jó ötletnek, hogy mi ketten belevágtunk ezekbe a feladatokba, de most már iszonyatosan örülök, hiszen egyrészt előbb be fogunk tudni költözni, másrészt pedig saját munkánk gyümölcse fog visszamosolyogni ránk minden egyes nap.